een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

Wil je je ondernemingsplan nog aanscherpen? Schrijf je dan in voor de Nacht van de Inspiratie: een avond met boeiende workshops, inspirerende sprekers en individueel advies van experts. Onbetaalbaar dus - en toch gratis!

Schrijf je in

Kom naar de Nachten van de Inspiratie

Tijdens onze Nachten van de Inspiratie hebben weer heel wat goede ideeën gecoacht naar ondernemingsplannen. Momenteel focussen we ons op de Ondernemingsplanwedstrijd die op 19 december plaatsvindt. In 2018 zullen we samen met onze partners opnieuw in heel Vlaanderen neerstrijken. Hou deze website in het oog voor de nieuwe data.

kllk hier

Kortrijk

25/01

Programma
klik hier

Antwerpen

01/03

Programma
klik hier

Mechelen

29/03

Programma
In beeld

Nacht van de inspiratie

Bekijk het fotoalbum

Of, bekijk de presentaties.

Inspiratiesessies

“Is mijn onderneming future proof? Hoe groot is mijn potentiële afzetmarkt? Hoe begin ik aan mijn ondernemingsplan? Wie ben ik als ondernemer?” Tijdens de razend interessante inspiratiesessies krijg je antwoorden op al deze – en nog veel, véél meer – vragen.

Ronde Tafels

Loopt het even vierkant rond specifieke thema’s zoals HR, Finance, Tax & Legal, IT, Marketing & Sales? Reserveer je zitje aan de Ronde Tafels: een hands-on Q&A-sessie met doorwinterde experts uit het startup landschap.

Coaching

Een kritische blik op je ondernemingsplan nodig? Boek een intensieve 1-op-1 sessie (2u) met onze coaches. Hierdoor vergroot je je kans om de Ondernemingsplanwedstrijd te winnen. Bovendien heb je een krachtig ondernemingsplan in de aanslag voor banken en investeerders.

Matchmaking

‘Wie je kent’ is even belangrijk als ‘wat je doet’. Tijdens de Nacht van de Inspiratie bouw je een sterk netwerk uit van ondernemers, coaches en organisaties. En met de Match Making tool van Bizidee vind je misschien wel die ene ontbrekende schakel voor jouw startup.

 

Meer inspiratie?

Nog vragen? Contacteer ons op info@bizidee.be of 011 87 09 06.

ÉÉn plus ÉÉn,
DA’S vijf!

Bekijk verhaal

ÉÉn plus ÉÉn,
DA’S vijf!

Bekijk verhaal

Post je idee

Heb je een goed idee? Aarzel niet langer en doe mee met onze ideëenwedstrijd. Maak kans op een cheque ter waarde van 1000 euro aan professionele begeleiding.

Doe mee

STARTERTIP

Hoe sneller je je idee de wereld instuurt,

hoe hoger je kans op slagen.

Logisch: je krijgt sneller feedback, kunt tijdig bijsturen

én ontdekt of je idee leeft. Waarop wacht je nog?