een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Bizidee nomineert beste ondernemingsplannen

11 december 2017

Ondernemingsplanwedstrijd Vlaanderen V.Z.W., beter bekend als Bizidee, heeft de beste ondernemingsplannen van Vlaanderen genomineerd. Een jury van experts selecteerde veertien zakelijke ideeën uit meer dan honderd ingezonden ideeën. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking op 19 december maken de geselecteerde ondernemers kans op startkapitaal en professionele dienstverlening van topadviseurs.

De geselecteerde projecten vertonen een aantal typische trends: duurzaam ondernemen in kleding en accessoires, inspelen op de voedingstrend van snacking, flexibel bouwen, gamificatie, inspelen op beleving en gezondheid, extra zorg voor onze kinderen en de maatschappij.

De genomineerden zijn onderverdeeld in twee categorieën. Een eerste categorie valt onder de term LARGE. Zij zien het groots! Met een ambitie om meer dan vijf medewerkers aan te werven, verschillende vestigingen te openen of internationaal te groeien. De andere ondernemingsplannen vallen onder de categorie SMALL. In deze categorie werden er zes projecten geselecteerd.

Als extra waardering reikt de jury ook een BizzBuzz-award uit. Dat is een prijs voor een bijzonder concept met een ecologisch en/of sociaal ondernemende insteek. Het populairste LARGE-idee dat via een publieke stemming wordt verkozen, wint 15.000 euro mediaruimte in Metro.

8 GENOMINEERDEN LARGE

6 GENOMINEERDEN SMALL

 

klik hier

Deel dit bericht

Meer info

Volledig artikel.