Play een goed idee? Doe er meer mee!

IK WIL ECHTE
PROBLEMEN
OPLOSSEN

Marie Van den Broeck - My Add On 

Eigenlijk was het de oma die ervoor zorgde dat Marie Van den Broeck in de ondernemerswereld terecht kwam. Marie Van den Broeck: “Haar krukken vielen voortdurend om. Zo verschrikkelijk frustrerend … Waarom bedacht niemand iets hiervoor?”

Het was de vonk die zorgde voor de geboorte van haar bedrijf. My Add On pimt krukken en rolstoelen zodat ze minder frustratie opleveren én mooier zijn. Intussen is er het eerste product op de markt: de MySleeve. “Dit is een add-on voor krukken die ervoor zorgt dat je geen pijnlijke handen meer hebt en dat vallende krukken verleden tijd zijn.

 

Kern van de zaak

 

“Als ik mensen mijn product zie testen, zie je de opluchting. Daar haal ik als ondernemer mijn voldoening uit. Het is belangrijk voor mij dat ik een écht probleem kan oplossen.”

“Het winnen van Bizidee gaf een hele mooie financiële boost. Die 15.000 EUR is letterlijk goud waard. Niet alleen in geld, maar ook in tijd. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over financiële toestanden. Dat zorgt ervoor dat je kunt focussen op de kern van de zaak en dat je niet met al die andere dingen bezig bent.”