een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Co-libry gaat nieuw partnership aan

15 juni 2017

KBC heeft zijn aanbod gelinkt aan Co-libry, het vernieuwende Gentse vastgoedplatform voor de woningzoeker. Co-libry kan daardoor zoekers naar een nieuwe thuis nu nog beter begeleiden, ook op financieel vlak. “De erkenning van een speler als KBC is erg waardevol voor ons. Het is een teken dat we goed bezig zijn en het niveau van kleine startup kunnen overstijgen”, aldus zaakvoerder van Co-libry Wendy Geeraert.

Wanneer mensen al een woning op het oog hebben, dan kunnen ze via het platform van Co-libry specifiek voor deze woning advies vragen. Klanten krijgen een overzicht van de dichtstbijzijnde KBC-bankkantoren, en meteen ook de optie om in contact te komen met de experten wonen en verzekeringen van KBC Live. “Maar ook in het begin van de zoektocht kan men voor advies terecht bij KBC. De klant kan zijn voorkeur voor een afspraak opgeven en wordt binnen de 24 uur gecontacteerd om een concreet tijdstip in te plannen”, legt Wendy Geeraert uit.

De samenwerking met KBC is voor de Gentse start-up een belangrijke stap. “Dit is uiteraard nog maar het begin. We merken dat dankzij deze samenwerking ook andere partnership mogelijk worden. Daar werken we dan ook volop aan. Op die manier gaan we onze Co-libryzoekers steeds beter kunnen helpen in hun zoektocht naar een nieuwe thuis.”