een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Coach Conny Vandendriessche op 1 maart in Kortrijk

23 januari 2018

Voor mensen die al wat langer in de ondernemerswereld meedraaien, klinkt de naam Conny Vandendriessche zeker niet onbekend in de oren. Een onderneemster met al heel wat verwezenlijkingen op haar palmares. In de toekomst ongetwijfeld ook meer bekend door haar deelname als investeerder aan het Vier programma ‘Leeuwenkuil’. Waar zij één van de leeuwen vertegenwoordigt. Hier komen starters aan bod die op zoek zijn naar geld. Ze pitchen hun project voor 5 investeerders in de hoop dat er wat investeerders toehappen en een centje bijsteken natuurlijk.

Wonky is één van de pitchers. Geen oude bekende voor Bizidee trouwens! Helena Gheeraert waagde haar kans bij de Ondernemingsplanwedstrijd, maar behaalde daar helaas geen finaleplaats.  Toch heeft het haar niet belet om iets met haar idee te gaan doen! Volgens ons motto: ‘Een goed idee? Doe er meer mee!’ Met Wonky wil ze voedselverspilling tegengaan. Op ons gratis inspiratie-event te Gent hebben we haar lekkere groentendips laten cateren. En dat ze smaakvol zijn, mag je van op aan. ‘Van Vlerick student langs Proximus-trainee tot ondernemer: wie iets wil veranderen aan de problemen in de wereld, haalt weinig voldoening uit excel sheets.’ (bron: Knack Weekend)

Beide dames beschikken over een bepaalde vibe om iets positief bij te dragen in de wereld. En ze doen dit ook met volle overgave, zoals het een rasechte ondernemer betaamt. Die gebetenheid om problemen aan te pakken, en het tot een succes te brengen. Maar iedere ondernemer kampt met problemen. Zeker voor, tijdens en soms zelfs na de opstart! Vaak gaat er een heel nieuwe wereld open. Ben je al eens serieus tegen de grond gesmakt? Dan is een tweede keer ondernemen meestal gemakkelijker dan de eerste. Want al doende en uit fouten leert men.

Het zijn die negatieve ervaringen die er vaak voor zorgen dat er nog veel angst rond ondernemen heerst. Maar het is met ondernemen net zozeer als leren lopen. Je loopt ook niet voor je kruipt, toch?! Over al deze zaken, haar eigen ervaringen, de negatieve maar zeker ook de leuke anekdotes, komt Conny ons toespreken op de Bizidee Nacht van de Inspiratie in Kortrijk. Doe je mee aan de Pop Poll ideeënwedstrijd én je wint, maak je kans op een coachdate met Conny. Bovendien kan je op ons gratis event heel wat toffe workshops volgen, knoop je een gesprek aan met verschillende experts en werk je 1-op-1 met een coach aan je ondernemingsplan. Zeker de moeite!

Conny Vandendriessche

Deel dit bericht

Meer info

LinkedIn

Naar website