een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

  • Matchmaking
  • Workshops
  • Speedcoaching
  • Gratis! No show fee!

Biztalk – Véronique Bockstal

Wil je starten of recent gestart met ondernemen? Blijf je spelen met een goed idee? Neem dan deel aan de Bizidee webinars voor massa’s inspiratie en gericht advies. Gratis maar onbetaalbaar!

 

Biztalk . 12 mei . 14:00

– Véronique Bockstal, Female Founders Academy

Tijdens onze Biztalks hoor je inspirerende ondernemers aan het woord met hun eigen ervaringen. Hoe staan zij in het ondernemerschap? Welke belangrijke ondernemerslessen hebben ze daaruit getrokken? Hoe gaan ze om met hun onzekerheden? En wat doen zij om die onzekerheden om te buigen naar concrete actiepunten. Kortom, een uurtje online ervaringen en tips die je helpen in je verdere stappen als ondernemer.

 

Véronique leerde de beproevingen en geneugten van het ondernemen kennen als co-founder van haar eigen start-up die ze in 2016 verkocht. Het was een MBA die je nergens kan volgen en die ze, in haar geval, zelf financierde. Het veranderde haar fundamenteel in alles wat nadien volgde. Véronique zet sindsdien haar ervaring in voor (fe)male founders met stevige groeiplannen.

 

Voor deelname aan de Biztalk registreer je eerst via de knop ‘IK KOM’. Bizidee geeft bijgevolg toestemming om deel te kunnen nemen aan het Zoom webinar. Een mail met gedetailleerde info volgt. Wij adviseren om 10 minuten voor aanvang in te loggen en te testen waar nodig, zodat we om 14u00 stipt van start kunnen gaan. Wij timen het webinar op 60 minuten. Vanuit Bizidee zal de Biztalk gehost worden om eventuele vragen voor de spreker te lanceren via de Q&A in het laatste kwartier van de sessie. Er wordt voldoende tijd voorzien om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer

12 mei 2020

Een no show fee?

De Nacht van de Inspiratie is gratis voor iedereen. Toch kruipt er veel tijd in het organiseren en maken coaches en experten vrijwillig tijd voor je vrij. Reserveer je een plaatsje en kom je toch niet opdagen, of zeg je laattijdig (m.a.w. minder dan 48 uur) af? Dan zijn we helaas genoodzaakt om 30 EURO aan te rekenen.

Volgende data
Nacht van de inspiratie