een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

  • Matchmaking
  • Workshops
  • Speedcoaching
  • Gratis! No show fee!

Online inspiratiesessie

Bizidee gaat digitaal! Onze fysieke ‘Nachten van de Inspiratie’ ruimen nu even plaats voor online inspiratiesessies en Biztalks. Op wekelijkse dinsdagen en donderdagen zullen wij voorthelpen met het professionaliseren van je business. Zo werken we rond specifieke topics waarbij je naargelang de nood kan aansluiten en bijleren.

 

Digitale Strategie . 02 april . 10:00

– Filip Modderie, JOINED! Digital

Van idee naar succesvolle onderneming. Dat is niet meer in te beelden zonder digitale innovaties en tools. Filip Modderie van JOINED! Digital loodst je door de belangrijkste trends en bruikbare tools in functie van je onderneming. Zowel goed georganiseerde interne processen als een optimale externe customer experience vormen de basis van een goede start. Starters nemen alvast een digitale voorsprong door deelname aan deze online sessie.

 

Voor deelname aan de online inspiratiesessie registreer je eerst via de knop ‘IK KOM’. Bizidee geeft bijgevolg toestemming om deel te kunnen nemen aan het Zoom webinar. Een mail met gedetailleerde info volgt. Wij adviseren om 10 minuten voor aanvang in te loggen en te testen waar nodig, zodat we om 10u00 stipt van start kunnen gaan. Wij timen het webinar op 90 minuten. Vanuit Bizidee zal de online inspiratiesessie gehost worden om eventuele vragen voor de spreker te lanceren via de Q&A in het laatste kwartier van de sessie. Er wordt voldoende tijd voorzien om al je vragen te beantwoorden.

Wanneer

2 april 2020

Een no show fee?

De Nacht van de Inspiratie is gratis voor iedereen. Toch kruipt er veel tijd in het organiseren en maken coaches en experten vrijwillig tijd voor je vrij. Reserveer je een plaatsje en kom je toch niet opdagen, of zeg je laattijdig (m.a.w. minder dan 48 uur) af? Dan zijn we helaas genoodzaakt om 30 EURO aan te rekenen.

Volgende data
Nacht van de inspiratie

WOUTER
TORFS

14/04

Programma

MARIE
VAN DEN BROECK

21/04

Programma

PETER
STAVELOZ

28/04

Programma