een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

  • Matchmaking
  • Workshops
  • Speedcoaching
  • Gratis! No show fee!

Online inspiratiesessie – Het Oneerlijk Voordeel

Bizidee, Onderneem in Kortrijk en Hangar K gaan digitaal! Onze fysieke ‘Nacht van de Inspiratie & Startersevent Kortrijk’ ruimt nu even plaats voor online inspiratiesessies. Zo werken we rond specifieke topics waarbij je naargelang de nood kan aansluiten en bijleren.

 

Het Oneerlijk Voordeel . 20 mei . 10:00

– Kurt Ostyn en Cis Scherpereel, Mex United

In deze sessie nemen Kurt Ostyn en Cis Scherpereel je mee in de zoektocht naar jouw oneerlijk voordeel. Met die onweerstaanbare troef laat je je concurrent stikjaloers achter. In het zoeken naar die unieke kracht schuilt een heel interessante reflectie op jezelf, op je markt, je doelgroep, je aanbod, je service. Cis en Kurt vertellen ondernemersverhalen uit hun succesvol boek “Het Oneerlijk Voordeel” die de theorie heel tastbaar maken. Ze tonen je ook – als je er zin in hebt – welke methodiek zij hanteren voor het vinden en benoemen van een oneerlijk voordeel. Verwacht inspiratie, inzicht en tips om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Voor deelname aan de online inspiratiesessie registreer je eerst via de knop ‘IK KOM’. Bizidee geeft bijgevolg toestemming om deel te kunnen nemen aan het Zoom webinar. Een mail met gedetailleerde info volgt. Wij adviseren om 10 minuten voor aanvang in te loggen en te testen waar nodig, zodat we om 10u00 stipt van start kunnen gaan. Wij timen het webinar op 90 minuten. Vanuit Bizidee zal de online inspiratiesessie gehost worden om eventuele vragen voor de spreker te lanceren via de Q&A in het laatste kwartier van de sessie. Er wordt voldoende tijd voorzien om al je vragen te beantwoorden.

 

Dit programma kwam tot stand met volgende partners

 

Wanneer

20 mei 2020

Een no show fee?

De Nacht van de Inspiratie is gratis voor iedereen. Toch kruipt er veel tijd in het organiseren en maken coaches en experten vrijwillig tijd voor je vrij. Reserveer je een plaatsje en kom je toch niet opdagen, of zeg je laattijdig (m.a.w. minder dan 48 uur) af? Dan zijn we helaas genoodzaakt om 30 EURO aan te rekenen.

Volgende data
Nacht van de inspiratie