een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

  • Matchmaking
  • Workshops
  • Speedcoaching
  • Gratis! No show fee!

Online inspiratiesessie – Klantbeleving

Bizidee, Onderneem in Kortrijk en Hangar K gaan digitaal! Onze fysieke ‘Nacht van de Inspiratie & Startersevent Kortrijk’ ruimt nu even plaats voor online inspiratiesessies. Zo werken we rond specifieke topics waarbij je naargelang de nood kan aansluiten en bijleren.

 

 

Klantbeleving . 25 mei . 14:00

– Brian Legein, Ellis Consulting

Klanten kopen geen product of dienst, maar een beleving. Maar hoe ontwerp je klantbeleving?

 

Voor deelname aan de online inspiratiesessie registreer je eerst via de knop ‘IK KOM’. Bizidee geeft bijgevolg toestemming om deel te kunnen nemen aan het Zoom webinar. Een mail met gedetailleerde info volgt. Wij adviseren om 10 minuten voor aanvang in te loggen en te testen waar nodig, zodat we om 10u00 stipt van start kunnen gaan. Wij timen het webinar op 90 minuten. Vanuit Bizidee zal de online inspiratiesessie gehost worden om eventuele vragen voor de spreker te lanceren via de Q&A in het laatste kwartier van de sessie. Er wordt voldoende tijd voorzien om al je vragen te beantwoorden.

 

Dit programma kwam tot stand met volgende partners

 

Wanneer

25 mei 2020

Een no show fee?

De Nacht van de Inspiratie is gratis voor iedereen. Toch kruipt er veel tijd in het organiseren en maken coaches en experten vrijwillig tijd voor je vrij. Reserveer je een plaatsje en kom je toch niet opdagen, of zeg je laattijdig (m.a.w. minder dan 48 uur) af? Dan zijn we helaas genoodzaakt om 30 EURO aan te rekenen.

Volgende data
Nacht van de inspiratie