een goed idee? Doe er meer mee!

Wedstrijd

Ondernemingsplanwedstrijd – prijsuitreiking

Naar traditie beloont Bizidee de beste Vlaamse ondernemingsplannen. We stellen graag een nieuwe lichting startersgeweld aan u voor! Dit uiteraard in een feestelijke setting met een mooi aanbod informatief entertainment. Op 19 december wordt het BNP Paribas Fortis auditorium in Antwerpen gevuld met ondernemend talent.

Gastspreker Hendrik Winkelmans schetst zijn startersperiode als oprichter van Fiets! Zijn idee ging aan het rollen vanuit de overtuiging dat mensen gemaakt zijn om te fietsen. De geboorte van Fiets! tot wat het vandaag is, wordt geschetst in een bewogen tijdslijn. Want ook Fiets stond er niet zonder val of stoot.  Met 16 winkels in België, 15 winkels in Nederland en 2 webshops is de Fiets!-keten vandaag een bedrijf in volle aandrijving. Hendrik richtte ondertussen 2 nieuwe bedrijven op: ‘RYMND’ en ‘Lunch at school’.

Wie beter dan onze eigen alumni kunnen het belang van een goed ondernemingsplan inschatten? Tijdens een paneldebat met onze gastspreker laten we de winnaars van onze vorige editie aan het woord! Olu Vandenbussche (Manel), Marie Van den Broeck (My Add On), Thomas Weyn (ONAK) en Tiana Moretti (Osteria Moretti). Modelondernemers met ieder een uiteenlopend eigen verhaal.

De avond wordt gepresenteerd door gastvrouw Ilse De Vis. Iedereen van harte welkom!

Programma

18:30 – Ontvangst
19:00 – Welkomstwoord door Philip Peeters (Bizidee) & Nadine De Weirdt (Agentschap Innoveren & Ondernemen)
19:10 – Keynote: Hendrik Winkelmans, oprichter Fiets!, RYMND en Lunch at School over zijn ervaringen als préstarter en ondernemer.
19:25 – Panelgesprek over ondernemingsplanning met Hendrik Winkelmans (Fiets!), Marie Van den Broeck (MyAddOn), Olu Vandenbussche (Manel), Thomas Weyn (ONAK), Tiana Moretti (Osteria Moretti) met moderatie van Jorn Vanysacker (INTUO)
19:35 – Prijsuitreiking onder leiding van Reginald Vossen (BAN) en Nadine De Weirdt (VLAIO)
20:15 – Netwerkreceptie

 

Wanneer

19 december 2017

Praktische info

BNP Paribas Fortis, Meir 48, Antwerpen

Volgende data
Nacht van de inspiratie

WOUTER
TORFS

14/04

Programma

MARIE
VAN DEN BROECK

21/04

Programma

PETER
STAVELOZ

28/04

Programma