Bedrijfswagens inrichten doormiddel van Virtual Reality.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

60
Thomas Decoster 22 - Student

Welk probleem los je op?

FRADECOS wil het maatwerk vergemakkelijken bij aanbieders van inrichtingen van bedrijfswagens. Op deze manier wordt hun aanbod beter en efficiƫnter afgesteld naargelang de wensen van de consument.

Welk product of dienst bied je aan?

FRADECOS biedt een Virtual Reality software aan waardoor de klant een duidelijk beeld krijgt van het interieur van zijn bedrijfswagen. De aanpassingen worden in real- time weergegeven via een VR-bril.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

VR is een nieuwe technologie en de markt biedt veel mogelijkheden. Het kan die unieke customer experience aan de consument leveren, maar vooral het maatwerk beter dan ooit afstemmen op de klant.

Wanneer wil je starten?

Ons project zit nog volop in ontwikkeling waardoor een exacte startdatum nog te bepalen is.

Wat zijn je skills?

Wij zijn 2 studenten Management & ondernemen aan de UCLL in Leuven en hebben beide een bachelor behaald in bedrijfsmanagement, afstudeerrichting marketing - multimedia.

Wat is je grootste drempel?

De VR-technologie is een nog te ontgonnen markt en vereist veel IT-kennis. Dit maakt de uitdaging des te groter maar dat is evenredig met de voldoening achteraf.

Wat motiveert je?

Het feit dat we kunnen ondernemen geeft ons energie. Maar ook om ons product op de markt te zetten en sales te genereren. Daarvoor doen we het.

Bedrijfswagens inrichten doormiddel van Virtual Reality.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee