De materialen die U dringend nodig hebt, binnen de 2 uur geleverd.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

9
Mathias Vanfleteren 28 - Account manager

Welk probleem los je op?

Tijd en productiviteitsverlies van de bouwaannemer die de werf of werkplaats moet verlaten, om dringende te korten aan materialen door miscalculatie of pech te gaan halen bij de handel.

Welk product of dienst bied je aan?

On-Demand service dat de aannemer kan contacteren bij de nood aan dringende materialen. Door ingebruikname en kennis van de voorraad van partner-bouwhandels kunnen we snel deze vraag beantwoorden.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Leveringssnelheid binnen de 2 uur na aanvraag, om continuïteit op werf of werkplaats maximaal te houden. Opsplitsing van express-transportkosten tussen handelaar en aanvrager.

Wanneer wil je starten?

ASAP

Wat zijn je skills?

Kennis en ervaring binnen de distributiemarkt van bouwmaterialen en toebehoren, dit van fabrikant tot eindgebruiker. Uitgebreide verkoopervaring B2B. Ervaring als Business Developper.

Wat is je grootste drempel?

De bouw is een vrij conservatieve markt. Hoewel de signalen positief zijn, vrees dat men zal vasthouden aan oude gewoontes. Praktische details om continuïteit en winstgevendheid te verzekeren.

Wat motiveert je?

De droom om een idee/concept/onderneming op de markt te zetten dat mensen enthousiast maakt en positieve wijzigingen kunnen brengen in de inhoud van hun dag.

De materialen die U dringend nodig hebt, binnen de 2 uur geleverd.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee