Coaching en psychologische begeleiding van ouderen in de natuur.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

156
Kim Van Den Berge 30 - Psycholoog

Welk probleem los je op?

Contact met dieren en (actief bezig zijn in) de frisse buitenlucht kunnen ouderen helpen bij eenzaamheid, verwerken van verlies, aanpassen na pensioen of bij een verhuis naar het woonzorgcentrum.

Welk product of dienst bied je aan?

Coachen en begeleiden van ouderen in combinatie met wandelen, dieren en natuur. Dit kan bij de oudere thuis, in het woonzorgcentrum, in het bos of in de tuin rondom de praktijk.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Een praktijk met een positieve insteek, specifiek gericht op ouderen, waar wandelen in de natuur, varkentjes, kippen en een hond ingezet worden om mentaal welbevinden en veerkracht te versterken.

Wanneer wil je starten?

Februari 2018

Wat zijn je skills?

Steeds zoeken naar sterktes en krachten in mensen, ├ęcht tijd maken voor een gesprek, massa's enthousiasme en mijn passie voor dieren en natuur.

Wat is je grootste drempel?

Het vinden van een betaalbare locatie met veel land en een gebouw voor dagbesteding (dieren verzorgen, tuinieren), therapie met assistentie van dieren en een startpunt voor wandelcoach trajecten.

Wat motiveert je?

Tijdens stage in het ziekenhuis zag ik het effect dat zorgen voor een (huis)dier en uitzicht op een groen landschap kan hebben. Een ondersteunend aanbod voor ouderen in de buitenlucht is schaars.

Coaching en psychologische begeleiding van ouderen in de natuur.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee