Een app die je tijdig laat weten dat er een verkoper in de buurt is.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

70
Renaat De Munter 36 - Sector Manager Unilever Food Solutions

Welk probleem los je op?

Consumenten en baanverkoper (de melkronde) elkaar online, op voorhand laten vinden met de juiste producten waardoor deze uitgestorven handelswijze opnieuw rendabel en leuk wordt.

Welk product of dienst bied je aan?

Een platform die de consument en baanverkoper met elkaar verbindt op een moderne manier, waardoor info over bepaalde interesses met elkaar gedeeld wordt en ze elkaar vlot vinden en niet passeren.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Het is de ronde van de melkboer (bakker, soep, ijs,..) van vroeger die terugkomt op een zeer moderne manier. In alle vrijheid, maar wél op tijd weten wat er aan komt door een bericht op je GSM.

Wanneer wil je starten?

Zo snel mogelijk. Hopelijk na de zomer 2019.

Wat zijn je skills?

Enthousiaste spreker, creatieve denker, kan goed met mensen overweg, passie voor voeding, weet van aanpakken, gaat graag vooruit met de geit

Wat is je grootste drempel?

De applicatie moet al compleet af zijn om er mee te kunnen starten. Het bouwen van de app is de eerste grootste drempel en een enorme investering. Daarna het netwerk gebruikers uitbouwen.

Wat motiveert je?

Het is fun om de vrijheid te hebben te kopen wanneer het best past en eens toe te geven aan het moment, een slimme connectie tussen mens en producent, het creëert een win-win voor klant en verkoper.

Een app die je tijdig laat weten dat er een verkoper in de buurt is.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee