Een merk van mannenhemden in alle stoffen die je kan bedenken!

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

342
Marieke Van Moerzeke 23 - Student management en ondernemen UCLL

Welk probleem los je op?

Dankzij Patrón zal je als man niet langer op zoek moeten gaan naar dat ene perfecte hemd in tientallen verschillende winkels, Patrón heeft dat ene unieke hemd in huis in elke stof die je kan bedenken!

Welk product of dienst bied je aan?

Patrón is een merk van mannenhemden dat focust op die ene perfecte pasvorm in eindeloos veel stoffen/prints. Of net de eenvoudigere versie met enkel een detail in deze speciale stof/print. (20-35j)

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Patrón is uniek omdat het 1 perfect hemd in huis heeft in alle mogelijke stoffen/prints die een man zich kan inbeelden. Gedaan met die saaie hemden, tijd om terug wat kleur in het leven te brengen!

Wanneer wil je starten?

Ons project begon in September en zal tegen eind Juni 2019 tot een groot succes uitbloeien!

Wat zijn je skills?

Wij zijn 4 studenten Management & ondernemen aan de UCLL in Leuven. Wij hebben allen een andere vooropleiding (communicatiemanagement, digitale media en optiek)

Wat is je grootste drempel?

De grootste drempel is wellicht het kapitaal dat we nodig hebben om dit idee te realiseren. Verder ben ik er van overtuigd dat we met veel vallen en opstaan zullen bereiken wat we voor ogen hebben!

Wat motiveert je?

Onze grootste motivatie is het gevoel dat ondernemen ons geeft, een reden om op te staan en niet te gaan slapen tot we weer iets hebben bereikt. Onze grootste sterkte is doorzetting en creativiteit!

Een merk van mannenhemden in alle stoffen die je kan bedenken!

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee