Een platform om volledig automatisch enkel relevante promoties te gebruiken

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

526
Jencey Provoost 29 - Co-Founder & CEO

Welk probleem los je op?

Consumenten worden van overal bedolven onder promoties, die hen meestal niet interesseren. Het is ook heel omslachtig om promoties te gebruiken, waardoor zowel consument als retailer voordelen missen.

Welk product of dienst bied je aan?

Een platform dat consumenten toelaat om enkel promoties te krijgen die ze willen en die volautomatisch te gebruiken. Bij alle retailers, online en offline. De klant bespaart, retailers verkopen meer.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Als 1e in België kunnen consumenten volautomatisch punten en geld sparen via cashless betaling. Enkel bij handelaars en op producten die hen interesseren, terwijl de handelaar tijd en geld bespaart.

Wanneer wil je starten?

Opgericht 22 mei 2019, lancering van platform in de zomer

Wat zijn je skills?

Ons team is sterk op vlak van consumentenpyschologie, marketing, sales, go-to-market strategieën, financiën, app development en app design. We missen ervaring, dus zoeken we actief naar coaching.

Wat is je grootste drempel?

Consumenten de app laten downloaden en meteen een hoge retentie verzekeren. Daarvoor is er eerst een aanbod nodig van handelaars, lokaal en online, en veel tijd nodig om een sterk product te lanceren.

Wat motiveert je?

Blije gezichten zien bij consumenten en retailers, omdat de ene automatisch geld sparen waar ze willen en geen irrelevante promoties meer ontvangen, terwijl andere hun verkoop boosten. + grote ambitie

Een platform om volledig automatisch enkel relevante promoties te gebruiken

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee