Een Smart Access Experience

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

61
Jonas Broekaert 27 - Representative

Welk probleem los je op?

1) In deze tijden van flexibel werken (op kantoor, thuis in een flexplek) heb ik niet altijd mijn badge of sleutel op zak. 2) Als grote onderneming steek ik te veel tijd en moeite in toegangsbeheer. 3) Ik wil op een innovatieve manier de toegangservaring in mijn gebouw verbeteren, maar raak niet over de eerste drempel.

Welk product of dienst bied je aan?

Een IOT-oplossing die het toegangsbeheer van verscheidene personen overheen verschillende plaatsen vlot en efficiënt mogelijk maakt. Jouw smartphone of digitaal device laat je overal binnen. Dit laat toe een volledige nieuwe toegangservaring te ontwikkelingen.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Het is de eerste in zijn soort. Uw architectuur, filosofie en het concept van uw project laten wij actief communiceren met uw bezoekers. Dit via het platform naar jouw keuze. Gedaan met al die verschillende apps.

Wanneer wil je starten?

Eind deze winter.

Wat zijn je skills?

Wij zijn een gateway naar nieuwe en innovatieve oplossingen. Onze sterkte bestaat er uit deze samen met de klant uit te werken.

Wat is je grootste drempel?

Awareness creëren rond het bestaan van dit systeem en het vinden van tien referentieklanten die ons systeem willen helpen groeien.

Wat motiveert je?

Smart Buildings, smart cities en building automation zijn the new buzz. Wij sluiten hier met een makkelijke oplossing haarfijn op aan en openen de deur naar een nieuwe toegangservaring.

Een Smart Access Experience

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee