Een vereenvoudigde applicatie voor senioren en hun familieleden.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

52
Rika Verduyckt 23 - Student Advanced Business Management

Welk probleem los je op?

Door onze manier van leven verliezen we vaker het contact met onze (groot-)ouders uit het oog. Omdat we vaak de tijd niet vinden of maken om even langs te gaan ervaren zij soms sociaal isolement.

Welk product of dienst bied je aan?

Een vereenvoudigde applicatie zodat er een laagdrempelige manier van communicatie is tussen de oudere persoon en zijn of haar jongere familieleden en vrienden maar ook externe belangrijke diensten.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Het is een dienst die zowel gericht is op jongere gebruikers (smartphones) maar toch gebruiksvriendelijk is voor een ouder iemand die niet met deze technologie is opgegroeid.

Wanneer wil je starten?

oktober 2019

Wat zijn je skills?

Als team vullen we elkaar goed aan op het vlak van creativiteit en actie voeren. Waar de ene vastloopt helpt de andere haar weer verder. Zo maken we efficiƫnt gebruik van elkaars talenten.

Wat is je grootste drempel?

Omdat wij weinig tot geen kennis hebben over het ontwikkelen van een applicatie moeten we dit uitbesteden aan een externe ontwikkelaar.

Wat motiveert je?

Door eigen ervaring dat het in onze samenleving niet altijd makkelijk is om even vaak langs te gaan bij familieleden in een woon-zorgcentrum en dergelijke dan dat we eigenlijk zouden willen.

Een vereenvoudigde applicatie voor senioren en hun familieleden.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee