HoneyCompz, your innovative call sheet maker.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

53
Ine Walgrave 37 - COO HoneyCompz/Student Media en Entertainment Business

Welk probleem los je op?

In de mediasector zijn er veel frustraties rond het maken en aanpassen van callsheets. Ook het doorsturen en zeker zijn dat de laatste versie gelezen wordt is een onzekerheid binnen de sector.

Welk product of dienst bied je aan?

Wij gaan een interactieve, aanpasbare en personaliseerbare callsheet aanbieden met onder andere leesbevestiging zodat er een hoop dubbel werk en gevloek vermeden wordt.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Wij combineren verschillende functionaliteiten op een digitale en dus ecologisch verantwoorde manier die de mediasector op een innovatieve manier zal vooruithelpen en doen evolueren.

Wanneer wil je starten?

Januari 2020

Wat zijn je skills?

We zijn een jong, dynamisch team van vier jongedames met allen onze eigen sterktes. In juni zijn we trotse bezitters van het diploma Media en Entertainment Business en dus klaar voor het echte werk!

Wat is je grootste drempel?

Voor de ontwikkeling van onze applicatie zullen we beroep moeten doen op externe partners. Verder onderzoek en prototyping zijn cruciaal en we zullen dus zeker nog op zoek moeten gaan naar resources.

Wat motiveert je?

Uit persoonlijke ervaring vinden wij dat deze ergernissen een oplossing verdienen. Zo zal het een productieteam hechter en met meer plezier samen kunnen werken en een topproductie kunnen neerzetten.

HoneyCompz, your innovative call sheet maker.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee