Een immersieve AR experience, die tijdreizen mogelijk maakt.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

189
Samuel Gyselen 33 - Bediende - Brand Manager (Marketeer)

Welk probleem los je op?

Sinds onze jeugd dromen we ervan om door de tijd te reizen en te leren van ons verleden. Het hoogst haalbare vandaag is het bezoeken van historische sites, helaas slechts stille getuigen in verval.

Welk product of dienst bied je aan?

Wij bieden een immersive experience aan bezoekers van historische, toeristische sites. Via een Augmented Reality headset, die via digitale hologrammen de realiteit mixt, herleven zij het verleden.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Studie van het competitief umfeld toont white space in volledige mixed reality: realiteit blijft zichtbaar, (je voelt en ziet de realiteit), enkel wat mist wordt digitaal toegevoegd + gameification.

Wanneer wil je starten?

Q2 2020

Wat zijn je skills?

Team van ervaren Marketeers, met sales achtergrond. Storytelling en visie + sterke business rationale. 1 teamlid studeert Artificial Intelligence aan KU Leuven, voor technische background.

Wat is je grootste drempel?

Funding vergaren om eerste POC/MVP live te krijgen. We hebben al een agentschap die in 2 maanden de MVP klaar kan krijgen, maar ontbreken het geld.

Wat motiveert je?

Dit idee vertrekt vanuit onze persoonlijke wens om het verleden te kunnen zien met eigen ogen en eruit te leren. We geloven in een betere toekomst: "learn from the past to make a better future".

Een immersieve AR experience, die tijdreizen mogelijk maakt.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee