Kinderen met neurodiversiteit terug een positieve kijk op de toekomst geven

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

291
Kelly Alen 41 - Zelfstandige

Welk probleem los je op?

Jonge mensen en hun omgeving beter leren omgaan met uitdagingen als Dyslexie, ADHD, ADD, ASS, HSP, hoog begaafd... Zodat ze met meer zelfvertrouwen, mogelijkheden en plezier in het leven staan.

Welk product of dienst bied je aan?

Wij geven informatie, begeleiding en vorming aan ouders, zorgverleners en leerkrachten. Kortom iedereen die in contact staat met kinderen met neurodiversiteit.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Wij willen kinderen via hun ouders en omgeving empoweren, door te focussen op wat ze wel kunnen in plaats van blind te staren op de "gebreken". Wij willen hen leren hun eigen kracht terug te vinden.

Wanneer wil je starten?

September: Kick-off voor de eerste vormingsdagen.

Wat zijn je skills?

Wij zijn 2 mama’s met onze eigen ‘bumpy road. Als ervaringsdeskundige kennen we het ‘probleem’ van de andere kant, van binnenuit. We willen zo onze bevindingen delen en andere ook deze kans geven.

Wat is je grootste drempel?

Naast de financiële kant, zijn we ons ervan bewust dat er helaas nog steeds taboe, negativiteit en vooroordelen zijn. Onze doelgroep bereiken is moeilijk als er weinig over gepraat wordt.

Wat motiveert je?

We hebben zelf al een moeilijke weg afgelegd. Steeds horen dat je "beperkt" bent doet wat met een mens. We willen voor onze kinderen een andere toekomst en ze positiever naar zichzelf leren kijken.

Kinderen met neurodiversiteit terug een positieve kijk op de toekomst geven

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee