Plantaardige kant-en-klare gerechten thuis bezorgd!

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

448
Elien Van Sande 25 - Zaakvoerder

Welk probleem los je op?

Door het tekort aan plantaardige maaltijden op de markt is de intentie er vaak wel om plantaardig te eten maar blijft de drempel nog steeds te hoog voor velen.

Welk product of dienst bied je aan?

Ik wil wekelijks een box met vier kant-en-klare plantaardige maaltijden thuis bezorgen. Elke maaltijd is verpakt in een biologisch afbreekbare verpakking gemaakt van maïs & suikerriet.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Onze maaltijden én verpakking bestaan uitsluitend uit plantaardige producten. De gerechten dienen enkel nog opgewarmd te worden. Hiermee hopen we mensen wat vaker plantaardig te laten eten.

Wanneer wil je starten?

maart 2020

Wat zijn je skills?

Discipline, voortgang controleren, communicatie, marketing, doelen stellen, sociale media, energie, leervermogen, mondelinge presentatie, omgaan met details, plannen, organiseren, prestatievermogen.

Wat is je grootste drempel?

Een plantaardig dieet zou duur, moeilijk & tijdrovend zijn. Wég met die vooroordelen! Wij willen aantonen dat de mening van de meerderheid niet gelijk is aan de waarheid.

Wat motiveert je?

De impact van dierlijke producten zoals vlees & zuivel op zowel onze gezondheid, het milieu als het dierenwelzijn is groot. Door mensen vaker plantaardig te laten eten, willen we deze impact verlagen!

Plantaardige kant-en-klare gerechten thuis bezorgd!

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee