Real Brides vzw verkoopt gedoneerde jurken voor het goede doel

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

154
Ruth Vanderfaeillie 21 - Student ondernemer, founder

Welk probleem los je op?

1. Veel vrouwen willen/kunnen de prijs van een trouwjurk niet meer betalen (+- 1000-3000 euro). 2. Een trouwjurk wordt 1 keer gedragen en verdwijnt dan op zolder of wordt vernietigd door winkels.

Welk product of dienst bied je aan?

Wij bieden een ecologische en goedkoper oplossing aan voor trouwjurken. We verkopen gedoneerde jurken van bruiden en winkels aan aan lage prijzen. 60% van de winst gaat naar goede doelen.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Dit concept bestaat nog niet in België. Je kan meestal of een tweedehandsjurk kopen of doneren aan het goede doel maar een combo van nieuwe én tweedehandsjurken én doneren aan het goede doel is uniek.

Wanneer wil je starten?

13/10/2019 starten we officieel met de verkoop.

Wat zijn je skills?

We zijn een gedreven team met duidelijke doelstellingen voor ogen. Ruth is sociaal, ondernemend en leidinggevend. Jarne is een doorzetter, een hands-on mentaliteit en administratief sterk.

Wat is je grootste drempel?

Studeren en ondernemen is niet altijd even makkelijk te combineren maar wel een fijne uitdaging. Timemanagement, prioriteiten stellen en stressbestendigheid zijn key.

Wat motiveert je?

Dit is wat ik met heel mijn hart graag doe. Het is een combinatie van alles wat ik interessant en leuk vind. Ik kan niet stilzitten en wil ik altijd iets doen om de wereld een beetje beter te maken.

Real Brides vzw verkoopt gedoneerde jurken voor het goede doel

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee