Start2Bitcoin: hét platform voor Bitcoins in België

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

3
Levi Haegebaert 28 - Consultant / Project Management - specialisaties binnen HR, Marketing en Bitcoin

Welk probleem los je op?

Door de stijgende interesse in Bitcoin zijn meer mensen op zoek naar snelle, eenvoudige én veilige manieren om Bitcoins te kopen. Tot heden zijn er nog geen Belgische platforms die dit aanbieden.

Welk product of dienst bied je aan?

Ik wil een erkend Belgisch platform bouwen waarbij mensen educatie over Bitcoin kunnen vinden, Bitcoins kunnen verhandelen en een community waar ondernemers en ontwikkelaars elkaar kunnen vinden.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Het platform richt zich op drie pijlers. De user experience (1) voor de klant, fraude bestrijging en stimuleren van zelfregulering (2), en community building voor ondernemers en ontwikkelaars.

Wanneer wil je starten?

Gisteren. Het is van belang om een first mover advantage te hebben.

Wat zijn je skills?

Ik leg eenvoudig connecties met nieuwe mensen. Hierdoor heb ik gedurende de 4 jaar dat ik al actief ben een immens netwerk en kennis opgebouwd binnen de Bitcoin wereld.

Wat is je grootste drempel?

1. een bank partner vinden (is niet onmogelijk, zie andere exchanges/brokers) 2. erkend worden door de Belgische overheid als betrouwbare partner 3. regulering omtrent cryptomunten stimuleren

Wat motiveert je?

Bitcoin veruimt dagelijks mijn blik op de wereld door nieuwe inzichten op vlak van politiek, economie, technologie, etc. En omdat vrienden en familie reeds geld zijn verloren op foute websites.

Start2Bitcoin: hét platform voor Bitcoins in België

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee