Sustainable changemakers: making change sustainable and fun.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

32
Steffie Vandierendonck 31 - Relaxatietherapeute en natuurgids

Welk probleem los je op?

Beter leren omgaan met de veranderingen waar we bewust en onbewust mee geconfronteerd worden en die extra stressreacties in ons lichaam veroorzaken. Deze verandering duurzaam, houdbaar en leuk maken.

Welk product of dienst bied je aan?

Een agenda, e-book en online community die producenten, leveranciers, organisaties en consumenten dichter bij elkaar brengen. Bereik je doelen en maak ze duurzaam en "groener".

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

De nadruk ligt op waarom het zo moeilijk is om tot verandering. Mensen die onvoldoende draagkracht of drijfveren hebben vallen vaak uit de boot denk maar aan chronisch zieken. Veranderen van onderuit.

Wanneer wil je starten?

Meteen

Wat zijn je skills?

Mensen verbinden met de kracht van verhalen. Relaxatietechnieken voor zowel lichaam als geest en duidelijke visuele voorstellingen.

Wat is je grootste drempel?

Zelf voldoende draagkracht opbouwen om dit project op grote schaal uit te breiden. Aantonen dat werkelijk iedereen dit kan gebruiken en dat het niet enkel voor groene jongens is.

Wat motiveert je?

Als chronisch zieke ondernemer heb ik zelf gemerkt hoe moeilijk het is om je eigen doelen te bereiken laat staan de zorg voor het milieu erbij te nemen. Dit kan anders en hoeft geen last te zijn!

Sustainable changemakers: making change sustainable and fun.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee