Zico, je eigen doktersassistent.

supporters

Geef me een duw in de rug.

Supporter met:

423
Lisa Hendrickx 26 - COO - Zico. Student Media en Entertainment Business

Welk probleem los je op?

Er zijn in de Belgische ziekenhuizen geen beschikbare audiovisuele tools op niveau van het kind om ziektes en behandelingen uit te leggen, om kinderen te begeleiden en gerust te stellen.

Welk product of dienst bied je aan?

Zico is een figuurtje dat aan de hand van informatieve animatievideo's uitleg geeft over ziektes en behandelingen aan het kind, op hun niveau. Hij is ook beschikbaar via Augmented Reality, als buddy.

Wat is uniek aan jouw product of dienst?

Elke jonge patiƫnt krijgt een uniek profiel met video's die voor hem of haar van toepassing zijn. Ze moeten dus niet zoeken in een eindeloze database. Dit alles, op hun eigen niveau.

Wanneer wil je starten?

januari 2020.

Wat zijn je skills?

We zijn een multidisciplinair team dat door onze studie in Media en Entertainment Business all-rounders geworden zijn op vlak van media en entertainment, productie, video en montage.

Wat is je grootste drempel?

Voor de ontwikkeling gaan we externe bedrijven moeten inschakelen (aanmaak website, applicatie, augmented reality). Hierdoor hebben we nood aan investeerders.

Wat motiveert je?

Onze COO kreeg te maken met ziektes in haar eigen omgeving en de nood omtrent hulpmiddelen voor kinderen op hun niveau. Met Zico ondersteunen we kinderen en hun omgeving. Afleiden door begeleiden.

Zico, je eigen doktersassistent.

GEEF FEEDBACK

Deze feedback wordt niet openbaar gemaakt en wordt rechtstreeks verstuurd aan de bedenker van het idee.

GEEF FEEDBACK

Deel dit idee

Heb je zelf een idee?
Doe mee en win!

Doe mee