een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Lex and Turner: onze rots in de branding

06 maart 2017

Ken heeft ADHD en Katrien is hypersensitief. 14 jaar een koppel en sinds augustus 2016 hebben ze hun eigen branding – en communicatiebureau, Lex and Turner. Klinkt als een hip D.J. duo, en dat is geen toeval.

TSJOEKE TSJOEKE

Ken en Katrien hun verhaal leest als een trein . Een vlot lopende trein die al 14 jaar op hetzelfde spoor zit, in dezelfde richting. Al wist Katrien al heel snel welke richting dat was, en moest Ken daar net wat langer over doen.

“Onze naam, Lex and Turner? We waren een avond op stap en bedachten met ons zatte botten een naam als DJ duo. Lex and Turner. Klonk fijn, dus die hebben we gehouden. Als ge dat ingeeft op Google komt ge uit bij een bekend koppel filmsterren. Schoon toeval.”

En hoe zit dat dan met de hypersensitiviteit van Katrien en de ADHD van Ken? Werkt dat om heel de dag, iedere dag, samen te werken? “Ken die kan op ne snelweg zitten en dan is die mentaal niet te bereiken. 2 minuten later kan hij even goed gewoon ‘af’ staan, ook niet te bereiken. Die crashet vaak, dat hij over zijn grenzen is gegaan en effe een dutje moet doen. We zijn fysiek altijd in dezelfde ruimte maar werken ieder apart.”