een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Marketingbureau Cre@ctiv start eigen webshop

22 augustus 2017

Het Mechelse digitaal marketingbedrijf Cre@ctiv dat al jaren ervaring heeft met het bouwen van websites en webshops voor anderen gaat nu zelf van start met SurpriseYourPet.be.

Het jonge en flexibele Cre@ctiv-team van Elien Defraeije had nog nooit een webshop gebouwd voor zichzelf, maar daar komt nu verandering in. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging voor Elien, de zaakvoerder van Cre@ctiv. Ze is samen met haar eigen webdesign-team aan de slag gegaan voor de creatie van de webshop SurpriseYourPet.be. Deze shop biedt verrassingsboxen met speelgoed en lekkers aan voor honden en binnenkort ook voor katten.

Mascotte

Dat Elien voor dit concept koos, ligt eigenlijk voor de hand. “Al jaar en dag is de mascotte van Cre@ctiv een Franse Bulldog die zowel op de website als op kantoor (met standbeelden) prominent aanwezig is. Sinds vorig jaar loopt er ook een levende viervoeter tussen en onder de bureaus van Cre@ctiv. Phoenix is  één van de inspiraties en meteen ook de oorzaak van het ontstaan van SurpriseYourPet.be.”