een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Messaging volgens tijd en locatie

25 januari 2017

In onze regio groeien ondernemers met innovatieve ideeën blijkbaar uit de grond. Neem nu Boechoutenaar Tom Le Clef (47), die samen met zijn neef Peter Wellens, de Messaging app. Chestnote lanceerde. Deze app laat je toe om berichten te verzenden die de ontvanger op een bepaald tijdstip of locatie kan ontvangen.

Tom Le Clef : de naam doet bij bepaalde personen een belletje rinkelen. Hij ging eerst aan het werk bij de Roularta Media Group en koos nadien voor personeelsadviseur SDWorx. ‘Acht jaar geleden ben ik mijn eigen weg gegaan. Ik hield me bezig met het horecagebeuren in het Felix Pakhuis en de Bourla. Dat doe ik trouwens nog steeds maar uiteraard halftijds. De rest van mijn dagen besteed in aan Chestnote. Het feit dat ik een team vorm met mijn neef biedt niets dan voordelen. Hij is handelsingenieur en heeft eerst elders gewerkt maar bovendien is hij twintig jaar jonger dan ik waardoor wij verschillende ideeën en vaak ook een andere kijk op de zaken hebben. Dat is een enorm voordeel.’

‘Iedereen zal het met mij eens zijn : op dit moment worden we overstelpt met berichten op de sociale media. Hierdoor is het onmogelijk geworden om belangrijke boodschappen te onderscheiden van minder interessante meldingen. Met onze app heb je verschillende mogelijkheden. Je kan een mededeling versturen naar iemand, die dat bijvoorbeeld alleen maar om 17.00 uur en op de Grote Markt van Antwerpen kan openen. Je kan ervoor zorgen dat je ontvanger je bericht binnen de vijf minuten leest, maar ook in 2020.’