een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

MyAddOn en The Carebox winnen editie 16

13 januari 2017

MyAddOn heeft in de categorie “Large” de zestiende editie van de ondernemingsplanwedstrijd Bizidee gewonnen. Tweede en derde werden respectievelijk Frulego en Karaton.

LARGE 1  – 2 – 3

MyAddOn pimpt krukken en rolstoelen met kleurige add-ons, universele opzetstukjes die op elke kruk of rolstoel kunnen worden bevestigd. Het eerste product, MySleeve, is een kousje voor de handvaten van krukken dat handpijnen wegneemt én waarmee vallende krukken en zweethanden verleden tijd worden. Het bevordert niet enkel comfort maar ook zelfredzaamheid. MyAddOn verwelkomt alle problemen van gebruikers van rolstoelen, krukjes, looprekjes om samen tot een oplossing te komen.

Via volautomatische smoothie vending machines wil Frulego iedereen de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde, verse en gezonde producten aan te kopen, tegen een aanvaardbare prijs.

Hannes Hauwaert is dislectisch en volgens zijn logopedist één van de ergste cases in zijn 25-jarige carrière. Met een terugblik naar zijn moeilijke schooltijd en sympathie voor zijn lotgenoten, werd Karaton geboren, een leuk en humoristisch spel waar plezier en educatie worden gecombineerd.

SMALL 1 – 2 – 3

The Carebox is een driemaandelijkse ontdekkingsbox met cruelty-free en ethisch verantwoorde producten. Telkens volgens een bepaald thema waarbij beauty, home & lifestyle centraal staan.

Patisserie krijgt niet de waardering die ze verdient. Guilt-free taartjes en koekjes beladen de klassieke patisserie dan weer met gevoelens van schuld. L’Oulie biedt vanuit zijn desserten-foodtruck kwalitatieve, smaakvolle nagerechten met boter, suiker en eieren.

Communicatie via beelden is trending. We lezen minder door tijdsgebrek en willen op een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk info verzamelen over wat we nodig hebben. De hoofdactiviteit van Starb is het maken van films waarbij de huisstijl steeds gerespecteerd wordt om herkenbaarheid voor het bedrijf te garanderen.

BizzBuzz

De Reisgezel is een kleinschalige ezelboerderij waar verbinding, bewustwording en solidariteit centraal staan. Het aanbod van De Reisgezel bestaat uit vier vormen van dienstverlening: individuele begeleiding voor kwetsware kinderen en jongeren, natuur- en ecologiesessies voor een breed publiek, vormingssessies voor jeugdhulpverleners en een pensionformule voor ezel- en paardenhouders.

klik hier

Deel dit bericht

Meer info

Winnaars editie 16

MyAddOn – Frulego – Karaton

The Carebox – L’Oulie – STARB

De Reisgezel

Naar website