een goed idee? Doe er meer mee!

Nacht van de Inspiratie

Je businessplan of idee(ën) nog aanscherpen? Schrijf je dan in voor de Nacht van de Inspiratie: een avond met boeiende workshops, inspirerende keynotes en individueel advies van experts. Onbetaalbaar dus - en toch gratis!

Schrijf je in

Kom naar de Nachten van de Inspiratie

 

Ook in 2019 belooft Bizidee weer voldoende inspiratie voor het ondernemersbrein. Als starter zijn er namelijk wel 1001 dingen waar je aan moet denken. Hierdoor vergeet je vaak waar het in essentie om gaat. Werken voor iets dat niet voelt als een opdracht maar eerder een missie. Geen enkele succesvolle ondernemer heeft dit gerealiseerd zonder klankbord. Bizidee helpt door simpelweg te luisteren én samen naar een oplossing te werken. Blijf op de hoogte! Kijk regelmatig naar de Bizidee kalender voor een starters- en netwerkevent in jouw buurt.

Leuven

Leuven

26/03

Programma
Hangar K - NVDI Kortrijk

Kortrijk

30/04

Programma
In beeld

Nacht van de inspiratie

Bekijk het fotoalbum

Of, bekijk de presentaties.

Inspiratiesessies

“Is mijn onderneming future proof? Hoe groot is mijn potentiële afzetmarkt? Hoe begin ik aan mijn ondernemingsplan? Wie ben ik als ondernemer?” Tijdens de razend interessante inspiratiesessies krijg je antwoorden op al deze – en nog veel, véél meer – vragen.

Ronde Tafels

Loopt het even vierkant rond specifieke thema’s zoals HR, Finance, Tax & Legal, IT, Marketing & Sales? Reserveer je zitje aan de Ronde Tafels: een hands-on Q&A-sessie met doorwinterde experts uit het startup landschap.

Coaching

Een kritische blik op je ondernemingsplan nodig? Boek een intensieve 1-op-1 sessie (2u) met onze coaches. Hierdoor vergroot je je kans om de Ondernemingsplanwedstrijd te winnen. Bovendien heb je een krachtig ondernemingsplan in de aanslag voor banken en investeerders.

Matchmaking

‘Wie je kent’ is even belangrijk als ‘wat je doet’. Tijdens de Nacht van de Inspiratie bouw je een sterk netwerk uit van ondernemers, coaches en organisaties. En met de Matchmaker tool van Bizidee vind je misschien wel die ene ontbrekende schakel voor jouw startup.

 

Meer inspiratie?

Nog vragen? Contacteer ons op info@bizidee.be of 011 87 09 06.

IK WIL ECHTE
PROBLEMEN
OPLOSSEN

Bekijk verhaal

IK WIL ECHTE
PROBLEMEN
OPLOSSEN

Bekijk verhaal

Post je idee

Een goed idee? Doe mee met onze ideeënwedstrijd. Ontdek of jouw idee klaar is om de markt te bestormen. Dé ideale markttoets!

Doe mee

STARTERTIP

Hoe sneller je je idee de wereld instuurt,

hoe hoger de kans op slagen.

Logisch: je krijgt anoniem feedback, kan tijdig bijsturen

én ontdekt of je idee leeft. Waarop wacht je nog?