een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Nederland valt voor talentmanagementplatform Intuo

02 februari 2018

Intuo zag de omzet het voorbije jaar met 293 procent stijgen. Dat wekte ook aandacht in Nederland, dat alsmaar meer voor het talentmanagementplatform van de Gentse start-up valt. Een nieuwe samenwerking met Human Capital Group uit Utrecht moet voor een extra stimulans zorgen.

De technologie van het talentmanagementplatform van Intuo helpt bedrijven om de beperkte betrokkenheid van de medewerkers bij organisaties te verhogen. Organisaties krijgen zo de kans om hun medewerkers te ondersteunen die hen meer verantwoordelijkheid geeft. Dat zorgt voor meer betrokkenheid, werkgeluk en betere resultaten.

“De samenwerking tussen Intuo en Human Capital Group voorziet in een grote behoefte van organisaties om simpeler en wendbaar georganiseerd te zijn. Tegelijk krijgen medewerkers meer autonomie en zelfregie waardoor klanten beter worden geholpen en medewerkers veel meer zelf achter het stuur zitten met betrekking tot hoe ze hun werk doen”, zegt Tim Clauwaert, ceo van Intuo.

Technologie en dialoog
De sterkte van Intuo’s systeem zit in de combinatie van slimme technologie en dialoog tussen mensen. Intuo gelooft dat machinaal leren een grote impact zal hebben op de rol van HR in het bedrijf. Het stelt in staat om tijd en energie beter te investeren in de belangrijkere dingen: het geven van feedback aan werknemers, begrijpen wat hen drijft en coachen waar nodig. Deze soft skills hebben een onmiddellijke impact en zijn voor het bedrijf en de werknemers waardevol op lange termijn, omdat ze de talent managers een belangrijke plek aan de strategische tafel geven. “Dat sluit aan bij waar onze klanten behoeft aan hebben en de al langer gaande discussie in Nederland over het stoppen met inefficiënte beoordelingsprocedures en gesprekken”, licht Jan Tjerk Boonstra, principal consultant van Human Capital Group, toe.

Jorn Vanysacker nam in 2017 een belangrijke plaats binnen de Raad van Bestuur bij Bizidee. Dat Jorn met zijn ervaring een duidelijk beeld kan schetsen hoe het er heden dage aan toe gaat, is voor Bizidee alleen maar een pluspunt. Rasechte ondernemer, innoverende denktank, gepassioneerd door de toekomst, met vallen en opstaan. Na 3,5 jaar zijn eigen startup, Rendeevoo, in de Londense startup scene te groeien, is Jorn nu Chief Marketing Officer bij de Gentse scale-up Intuo. Een waardevolle speler om het aanbod van Bizidee nog beter af te stemmen op de behoeften van prestarters.