een goed idee? Doe er meer mee!

Over Bizidee

Het Bizidee team werkt samen met heel wat experts en coaches aan het slagen van start-ups. Contacteer hen voor vragen over je idee of ondernemingsplan.

Heb je een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee geeft jouw start-up alle kansen tot slagen.

Tijdens de Nacht van de Inspiratie leer je je ondernemingsplan aanscherpen. Met de Pop Poll toets je of je idee klaar is voor de markt. En met de Matchmaker vind je de juiste mensen. Bizidee ondersteunt je in het bouwen van een stevig fundament door de focus op een goede voorbereiding, van idee tot uitwerking van het ondernemingsplan.

Wij werken elke dag gepassioneerd samen met onze partners aan het slagen van jouw startup.

Zit je nog met vragen? Wij helpen je graag op weg.
Het Bizidee team

 

PHILIP PEETERS
philip.peeters@bizidee.be
0472 92 83 36
https://www.linkedin.com/in/philippeeters/ https://twitter.com/philippeeters
Daisy Baeten
daisy.baeten@bizidee.be
0468 16 13 23
 

Ondersteunende krachten

Nadine De Weirdt

Waarnemer Agentschap Innoveren en Ondernemen

Het Agentschap Innoveren & Ondernemen is een drijvende kracht achter meer en sterker ondernemen in Vlaanderen en ondersteunt vanuit dezelfde doelstellingen, Bizidee zowel praktisch als financieel.

Website twitter linkedin

Reginald Vossen

Algemeen directeur BAN Vlaanderen

Het is uitermate fascinerend te zien hoe embryonale business-ideeën doorheen de trajecten van Bizidee groeien tot ambitieuze en vaak financierbare ondernemingsplannen, en startups een vliegende start nemen.

Website twitter linkedin

Philippe Muyters

Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie & Sport

Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor onze welvaart. Daarom moeten we mensen steunen die ervan dromen een eigen zaak te beginnen zodat ze de stap durven nemen om effectief op te starten.

Website twitter linkedin

ALSOF
JE OPNIEUW
VERLIEFD BENT

Bekijk verhaal

ALSOF
JE OPNIEUW
VERLIEFD BENT

Bekijk verhaal

GET INSPIRED

Het schrijven van een krachtig ondernemingsplan is ontzettend belangrijk voor je startup. Natuurlijk word je geconfronteerd met veel vragen. Tijdens de gratis Nacht van de Inspiratie helpen we je op weg met massa’s praktisch advies!

Schrijf je in

STARTERTIP

Naast algemene workshops kan je ook aansluiten bij coaches en experts. Je kan er vrij vragen stellen, individueel of in groep. Zo leer je ook van elkaar.