een goed idee? Doe er meer mee!

Partners

Ontdek hier alle partners waarmee Bizidee samenwerkt om haar doelstellingen te halen.

Bizidee wordt georganiseerd in opdracht van de Vlaamse Overheid en het Agentschap Innoveren & Ondernemen. Door hun financiële bijdrage kan Bizidee quasi alles in het kader van de wedstrijd, GRATIS aanbieden. Omdat Bizidee ernaar streeft om ondernemers op een zo goed mogelijke manier te helpen én resoluut wil bijdragen aan de ondersteuning van starters vanuit zoveel mogelijk invalshoeken, werkt zij eveneens samen met premium partners. 

Agentschap Innoveren & Ondernemen

Agentschap Innoveren & Ondernemen wil het ondernemerschap in Vlaanderen aanmoedigen en ondersteunen. Daarom lanceerden ze een pakket van startersinitiatieven die tot doel hebben ondernemers beter voor te bereiden om op deze manier het Vlaamse ondernemerschap te stimuleren en te optimaliseren. Bizidee is één van de startersinitiatieven die steun geniet.

De rol van Agentschap Innoveren & Ondernemen is dubbel: enerzijds krijgt Bizidee financiële steun om de wedstrijd te organiseren, anderzijds leveren ze een inhoudelijke bijdrage. Agentschap Innoveren & Ondernemen deelt haar interne expertise omtrent diverse thema’s zoals intellectuele eigendom, subsidies, financiering, … tijdens workshops en coachingsessies. Daarnaast jureren ze de ingediende ondernemingsplannen op een kritische manier zodat enkel de beste plannen in aanmerking komen.

Minister Muyters

Vlaamse Overheid

Ondernemers zijn van onschatbare waarde voor onze welvaart. Daarom moeten we mensen steunen die ervan dromen een eigen zaak te beginnen zodat ze de stap durven nemen om effectief op te starten.

 

Bernard de Potter

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers.  Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met onze partners bundelen we onze krachten en middelen. Bizidee maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.vlaio.be/sterkondernemen. #sterkondernemen

 

AANPASSEN
IS ESSENTIEEL

Bekijk verhaal

AANPASSEN
IS ESSENTIEEL

Bekijk verhaal

WIL JIJ OOK ONDERNEMEN?

Wil je 20.000 euro startkapitaal winnen met je ondernemingsplan? Verder werken aan je geweldige concept met andere starters in Londen of Amsterdam? Schrijf je dan in voor 3 november 2019!

Schrijf je in

STARTERTIP

Het schrijven van een krachtig ondernemingsplan

is ontzettend belangrijk voor je toekomst.

Wees concreet, formuleer je doelstellingen glashelder

en beperk je ondernemingsplan tot 30 pagina’s.