een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Reva Nueva Award – MyAddOn

06 april 2017

De MySleeve is een soort kousje voor over de handvaten van de krukken. Het zorgt ervoor dat handpijn wordt geminimaliseerd en dat vallende krukken en uitglijden door zweethanden tot het verleden gebeuren. De MySleeve houdt rekening met de maatschappij van nu. De MySleeve is een add-on (opzetstukje) dat op 95% van alle krukken past. Het is elastisch en past zich aan naargelang de vorm van elk handvat. Iedereen kan dus gerust zijn oude krukken behouden.

In de MySleeve zit een gelpatch die de drukpunten van de hand veel beter verdeelt waardoor de grip pijnvrij wordt. Verder zit op de top van de MySleeve een magneetje ingewerkt, waardoor de twee krukken tegen elkaar geklikt kunnen worden en ze dus nog amper omvervallen. Indien er toch nog eentje omvalt, kun je ze makkelijk opvissen met het magnetisme van de andere kruk. Dat geldt ook voor vorken, messen, sleutels en dergelijke spullen.

Het geheel is omringd door de gripvaste elastische Sleeve die verkrijgbaar is in vier kleuren – geel, roze, turquoise en donkergrijs. Zo kan iedereen zijn kruk persoonlijk pimpen.