een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Starter van de week: Swimhero

29 augustus 2017

Anventivity bvba uit Vremde lanceert de Swimhero, een nieuw zwemhulpmiddel om kindjes beter op het water te laten liggen. Met de Swimhero wordt de fase van watergewenning tot zwemmen gemakkelijker overbrugd. De grootste uitdaging voor de uitvindster was het idee in haar hoofd naar een prototype omzetten en er een vermarktbaar product van maken. Intussen hebben verschillende ouders het prototype op hun kindjes getest en werd het aangepast met hun bevindingen.

“Ik heb lang zwemles gegeven en was van mening dat er iets anders moest bestaan dan de gewone blokjesgordel die iedereen kent. Swimhero is een leuk uitziend en speels zwempakje, met geïntegreerd drijfvermogen”, zegt An Neyens die Swimhero heeft gecreëerd.

De Swimhero kan samen met de zwembuis of zonder gebruikt worden. Als een kindje de Swimhero de eerste keren aantrekt, is het aan te raden om de zwembuis te gebruiken. De meeste kindjes zijn gewoon om te drijven of te dobberen op het water en niet gewend om met hun kinnetje in het water te hangen. Na enkele keren zal het kindje zonder zwembuis eerst de ‘hondjesslag’ uitoefenen.