een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

WEDSTRIJD: Dé gouden tip

14 januari 2020

Dé gouden tip – van starters voor starters – is een maandelijkse wedstrijd die Bizidee lanceert. Waarom? Omdat wij  tijdens onze activiteiten heel vaak vernemen dat mensen geïnspireerd worden door starters die iets te vertellen hebben. Starters met een verhaal, een visie en een weg die ze afgelegd hebben waarop ze kunnen terugblikken met heel wat inzichten.

 

Het voelt dan ook onze plicht om die tips te delen met de zovele starters in Vlaanderen. In 2019 werden in Vlaanderen 63.298 nieuwe eenmanszaken en vennootschappen opgericht. Ten opzichte van 2018, met om en bij 600.000 ondernemingen – ook al een recordjaar, neemt het aantal starters toe met 8,7%. Dat blijkt uit een analyse die UNIZO maakte op basis van gegevens van Graydon Belgium nv.

 

Van marketing tot sales tot vennootschapsvormen. Maar ook personeel, werken met freelancers, contracten, juridische aspecten. Ontwikkeling van ideeën tot mengen in het netwerk, samen creëren, co-creatief ondernemen. Tips om je dossier klaar te krijgen voor investeerders. De ideale pitch! Ondernemerscompetenties, het kan oneindig breed gaan. Voor iedere starter kan dit anders zijn. Het is de boodschap, de beleving en de ervaring die jij als starter daaruit haalde, die een wereld van verschil kan maken voor een ander.

 

Bizidee beloont dé maandelijkse gouden tip-per bovendien met een leuke prijs die we bekendmaken via de newsletter. Via het registratieformulier op de homepagina van deze website, wordt jij lid van onze community én profiteer je bovendien mee van alle extra’s. Daarbovenop een eervolle vermelding in onze volgende newsletter én een leuke blog die we verspreiden onder ons netwerk. Ben jij de gids die andere starters in de juiste richting kan sturen? Jouw gouden tip via daisy.baeten@bizidee.be!

De gouden tip - wedstrijd

Deel dit bericht