een goed idee? Doe er meer mee!

Bizidee nieuws

Al het nieuws, heet van de naald,
lees je op deze pagina in één oogopslag.

Week van de microkredieten!

08 maart 2017

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook dit jaar de ‘Week van het Microkrediet’ georganiseerd door Impulskrediet en MicroStart. Het doel is om het microkrediet meer onder de aandacht te brengen bij beleidsmakers en het grotere publiek. Voor ondernemers die moeilijk aan een bankfinanciering geraken, kan het microkrediet een oplossing zijn. Het verlaagt daarbij de drempel naar ondernemerschap.

In deze zesde editie ligt de focus op ‘Micro krediet, Macro effect’ waarbij extra aandacht wordt besteed aan de nieuwe maatregel ‘Springplank naar zelfstandige’. De Springplank geeft je de kans om te starten als zelfstandige in bijberoep terwijl je tijdelijk een deel van je werkloosheidsuitkering behoudt.

Van 20 tot 24 maart 2017 vinden tal van activiteiten plaats (workshops, infosessies, opendeurdagen, etc.) over heel België. Ben jij een ondernemer die wilt starten met een eigen zaak of verder uitbouwen? Heb je al plannen maar nog geen middelen? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de Week van Microkrediet: laat je informeren tijdens de verschillende events, ontmoet onze kredietconsulenten, stel vragen en laat je inspireren door de vele voorgangers.

INFOSESSIE –  ‘Ik wil starten als ondernemer, wie kan mij daarbij helpen?’

Waar? VAC Dirk Bouts gebouw, Diestsepoort 6, aan het Station van Leuven

Wanneer? Woensdag 22 maart 2017 van 18u-20u

klik hier

Deel dit bericht

Meer info

Inschrijven bij Lien De Vos met vermelding naam + telefoonnummer.

Naar website